Lediga Jobb

PM Telekom växer och vi är i behov av nya duktiga medarbetare inom 4 områden. Du är välkommen att skicka in din jobbansökan med CV till info@pmtelekom.se

Hemhjälpstekniker

Precis som det låter så jobbar PM Telekom med olika tekniska lösningar i kunders hem.
Detta kan vara allt från att hjälpa personer med ett modem som krånglar eller om man vill ha ett extra uttag för internet.

Uppsättning av förstärkare för WIFI eller kunder som har problem med sin tv-box eller inte vet hur man kopplar in ett modem.

Vi söker dig som har ett allmänt teknikintresse och har bra social kompetens och kan hantera kunder i olika åldrar och på olika humör. Körkort är ett krav.
Vi söker personal i Västsverige, Halland, Västra Götaland, Bohuslän, Dalsland

Fibertekniker

Som Fibertekniker jobbar du på en marknad som expanderar utan motsvarighet.

Fiber är nästa generationens bredband med hastigheter som inte går att få på något annat sätt. Som fibertekniker har man många olika arbetsmoment. Allt från att skarva fiber och blåsa fiber, till att utföra installationer hemma hos kund.
Det krävs inga direkta förkunskaper, men ett teknikintresse skadar inte. Du ska vara social och nyfiken. Körkort är ett krav.

Grävare

PM Telekom söker grävpersonal för olika typ av grävmoment.

I dagsläget jobbar vi både med grävmaskiner och miniplogar men även handgrävning då förhållandena kräver de.Mycket utav grävningen som görs är för den stora fiberutbyggnaden som pågår just nu. Som grävare på PM Telekom jobbar du oftast i grupp eller par med olika maskiner och redskap.

Körkort är ett krav. Detta är ett jobb du kommer trivas med om man gillar att ta i, och inte rädd för att bli smutsig.

Teletekniker

Som Teletekniker jobbar du i Skanovas’ telenät med både nyinstallation och felsökning.
Jobbet är varierande då inget uppdrag är det andra likt, med daglig problemlösning då det gäller att hitta vad som är felet på kundens ledning. Du jobbar både mot privatpersoner och företag.

Mycket kundkontakt förekommer, och att vara teknikintresserad och social är meriterande. Körkort är ett krav.